Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral-Terapi (KST) er en helt fantastisk behandlingsform. Den er så blid at alle kan være med. 

Behandlingen foregår i et samarbejde mellem dig og mig. Din opgave er at slappe af, og min opgave er at behandle dig så blidt, at du kan blive ved med at slappe af. Når du slapper af, kan dine muskler, led og knogler løsnes helt blidt og uden smerte. Det er smart. Din krop ved godt selv, hvor hver enkelt del skal sidde, men den har brug for lidt hjælp til at komme tilbage i sin anatomiske korrekte stilling. Det kan jeg gøre med KST. 

KST kan bruges til mange forskellige problemstillinger f.eks.:

 • Lændesmerter
 • Ømme skuldre og nakke
 • Hovedpine
 • Stress
 • Muskelspændinger i arme og ben
 • Sovende fornemmelse i dele af kroppen

Under behandlingen ligger du på briksen, under et tæppe, så du har det godt og varmt.

Hvis du aldrig har prøvet KST før, vil behandlingen sikkert ikke minde dig om nogen anden behandling du har prøvet, fordi den er så blid. Men det skal du ikke lade dig skræmme eller narre af, det er en utrolig effektiv behandlingsform. Under KST-behandling er det kroppen selv, der giver slip på spændinger, derfor er effekten mere langvarig.

Fødselsforløb

Graviditet er bare skønt. men det er nu skønnest, hvis kroppen har det godt.

Uanset, om du har problemer med bækkenløsning eller ikke, er det tungt for kroppen at bære en graviditet. Har du samtidig et stort lændesvaj, vil dette blive endnu mere påvirket under din graviditet. Det kan du måske mærke som smerter i lænd, bækken, baller og ben.

Jo mere afspændt din krop er, jo nemmere er det at bære barnet i maven, og jo nemmere udvider din krop sig under fødslen. Spændte muskler og led kan ikke give efter, men vil gøre modstand under dine veer. 

Det samme gælder for baby. Fødslen er en hård omgang for den lille ny, men fjernes spændinger og skævheder, får baby de bedste muligheder for at trives og udvikle sig.

Kranio-Sakral-Terapi (KST) er blid behandling, og meget effektivt til at løsne både dig og baby.

Et fødselsforløb hos mig indeholder:

 •  3 KST-behandlinger af dig inden fødslen, så din krop er afspændt og klar.
 • En god afspændingsteknik til brug under fødslen, som giver kroppen ro til at arbejde med dine veer.
 • 2 KST-behandlinger af baby, hurtigst muligt efter fødslen, så eventuelle fødselsskader rettes op.
 • 2 KST-behandlinger af dig efter fødslen, så din krop bliver rettet op og afspændt. Baby er selvfølgelig velkommen sammen med dig.
 • Teknikker til at berolige baby.
 • Gode øvelser til baby inkl. et hæfte med øvelserne beskrevet.
 • Tips til dig til forbedring af din holdning, hvis du har brug for det.

Jeg vil anbefale dig, at din egen første behandling ligger 2 måneder før terminsdato. Her vil du have gavn af at få rettet dit bækken op, hvis det er skævt, og få nogle gode tips til dig til forbedring af din holdning, hvis du har brug for det.

Har du ondt i bækkenet tidligere i din graviditet, vil jeg anbefale dig at bestille tid til en almindelig KST-behandling så hurtigt som muligt. Du kan få god hjælp af behandlingerne, så snart du får ondt.

Access Consciousness Bars

Bars er en meget enkelt behandlingsteknik, hvor man let berører 32 punkter/energibaner på klientens hoved. Punkterne refererer til forskellige områder i vores liv, for eksempel økonomi, kontrol, bevidsthed, sorg og glæde. Når punkterne berøres, giver det mulighed for at slippe bekymringer og gamle overbevisninger, som har knyttet sig til det enkelte punkt. Bars tømmer den mentale skraldespand, og giver mulighed for at leve sit liv anderledes, end man troede, var muligt.

Du tænker måske, at det lyder fuldstændig tåbeligt, og det forstår jeg godt. Man skulle ikke tro, at så lidt kan gøre en forskel. Men jeg lover dig, det kan det!

Jeg har haft mange gode resultater ved behandling af stress, angst, uro hos børn, hjemve og eksamensangst. 

Fordi jeg arbejder med kroppens energier, oplever klienterne behandlingen meget forskelligt. Mange sover næsten gennem det meste af behandlingen, men fornemmer måske farver, varme, kulde, rislen eller tyngdefornemmelse. 

Nogle klienter bliver løbende behandlet for stress, andre behandles en gang om ugen i ca. 4 uger, og har herefter ikke brug for yderligere behandling. Det kommer helt an på den enkelte problemstilling, og på hvor god klienten er til at ændre de ting som stresser eller giver uro. 

Under behandlingen er du fuldt påklædt, og ligger på briksen under et tæppe, så du ligger godt og varmt. Under det meste af behandlingen, vil jeg sidde bag dig, og behandle de forskellige punkter på dit kranie.

Access Consciousness Kropsproces

Ligesom hjernen kan holde på gamle overbevisninger og bekymringer, kan resten af kroppen også gøre det. I kroppens celler lagres gamle skader og handlemønstre, og kroppen har brug for hjælp til at give slip på de fysiske problemer. Det kan man gøre med kropsprocesserne. I nogle tilfælde holder kroppen ubevidst på et problem, andre gange bevidst.

Blandt andet kan følgende områder i kroppen behandles:
• Immunforsvar
• Fordøjelse
• Luftveje
• Centralnervesystem
• Hormonbalance
• Stofskifte

Behandlingen er typisk meget afslappende og afstressende, men man kan opleve smerter og ubehag undervejs. For eksempel har jeg oplevet en klient, som fik voldsomme smerter i en tidligere brækket arm under behandlingen. Smerterne forsvandt, da hun valgte at slappe af og give slip på problemet.

Under behandlingen er du fuldt påklædt, og ligger på briksen under et tæppe, så du ligger godt og varmt.

Ansigts-terapi

Ansigtet indeholder mange punkter og zoner, som hører sammen med resten af kroppen. Derfor kan kroppens funktioner stimuleres med ansigstzone- og refleksterapi. Ofte kan man aflæse i ansigtet, om et organ ikke virker som det skal. Det giver et godt udgangspunkt for behandling.

Behandlingen kan både benyttes til at afhjælpe forskellige problemstillinger, som ubalancer i hormonsystemet (eks. infertilitet og overgangsalder) eller immunforsvaret, og til at fjerne rynker og væske i ansigtet, med metoden Japansk Lifting. 

Japansk Lifting giver naturligt ansigtsløft, uden kirurgi. 

I behandlingen anvender jeg ansigtszoneterapi, dybdegående massage, akupressur og lymfedrænage (fjerner væske). 

Jeg vil under behandlingen trykke og trække i huden, så muskler, bindevæv og nerver aktiveres. 

Behandlingen foregår liggende på briksen, og Japansk Lifting starter altid med ansigtsrens og -maske.

Børn kan have stor gavn af ansigtszone- og refleksterapi, for eksempel til behandling af vrede, uro og sorg.

Selvforkælelse

Nogle dage er bare bedre end andre, og den ene dag tager nemt den anden. Husker du at tage en pause fra hverdagen?

Hvis du trænger til lidt tid for dig selv, kan du få halvanden times pause her hos mig ved at booke en tid til selvforkælelse.

Behandlingen kan sættes sammen som du har lyst til, med udgangspunkt i de forskellige behandlinger jeg tilbyder i klinikken.

På halvanden time kan vi for eksempel nå:

 • Ansigtsmaske
 • Fodmassage eller hovedbundsmassage
 • Ansigts-terapi 
 • Afspænding af muskler i nakke og skuldre
Under behandlingen ligger du godt og rart under et tæppe. Afslapning, afslapning, afslapning.