Om mig - den korte version

Jeg er født (i 1970) og opvokset i Lemvig, og har boet i Grønbjerg siden 2001. 

Min klinik er indrettet i carporten på Frydendalsvej 5, hvor jeg bor med Karsten, vores sammenbragte børn og hunden Melvin. 

3 af børnene er mine, så jeg kender til urolige nætter, ondt i maven, hjemve og præstationsangst, og hvad der ellers følger med det at have børn.

Vi bruger meget tid i haven, hvor vi har drivhus, køkkenhave, høns og masser af blomster. Og så har vi en islænder (hest) som vi hygger os med. Den har vi dog ikke i haven.

Ved siden af min klinik, arbejder jeg på deltid som handicaphjælper.

IMG_E1305

Min baggrund

Jeg er oprindelig uddannet laborant og levnedsmiddeltekniker, og har i mange år arbejdet som projektleder indenfor fødevareudvikling. Branchen er hård og præget af konkurrence og deadlines. 

Jeg brænder for udvikling, men nok i virkeligheden allermest for udvikling af mennesker. Jeg brændte i hvert tilfælde ud i arbejdet med fødevareprojekterne, og måtte efter flere stress-sygemeldinger sande, at den måde at arbejde på, ikke passer til mig.

Jeg bruger mine egne erfaringer i arbejdet med andre, og det gør mig god til at forstå de udfordringer mine, klienter kommer med. For mig er det vigtigt, at tage udgangspunkt i det enkelte menneske, og ikke have en dagsorden i behandlingen. Kroppen ved, hvad den har brug for. Min opgave er blot, at hjælpe den til at give slip. 

Min klinik hedder Mere DIG fordi, det er min opgave at hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv både fysisk og psykisk.

BKGE5572

Min uddannelse

I 2019 uddannede jeg mig til Access Conciousness Bars- og kropsbehandler. Begge dele er spændende og effektive behandlingsformer, med meget praktik og ikke så meget teori.

Jeg er en nørd, og vil gerne vide, hvorfor kroppen reagerer på behandling, så derfor startede jeg i 2020 min uddannelse til Kranio-Sakral Terapeut (KST). Jeg har selv haft stor glæde af KST, og har opnået langvarig effekt, med få behandlinger, sammenlignet med de andre behandlingsformer jeg har prøvet. Derfor var ikke i tvivl om, at det er den vej jeg skal. Jeg er så fascineret af, at kroppen selv kan rette sig op og give slip på spændinger og skævheder, blot ved at blive påvirket med et blidt tryk. Det giver mening for mig.

Jeg uddanner mig hos KST Akademiet ved Trine Rosenberg.

Jeg har nu 8 ud af 10 moduler, færdiggør min uddannelse i løbet af efteråret 2022, og afslutter med eksamen i juni 2023. I efteråret 2022 tager jeg kurset Børn og KST, for at blive endnu dygtigere til at behandle børn.

Mit mål

Jeg er ikke særlig ambitiøs på mine egne vegne, og egentlig er mit mål for resten af livet, at være den bedste udgave af mig selv, og være glad og taknemmelig for det jeg laver. Og for at leve, for livet er ingen selvfølge.

Og jeg vil være formidabel til at tilgive mig selv, og fortælle andre igen og igen, at de også skal tilgive sig selv. Med tilgivelse kommer vi langt. Vi er kun mennesker, vi kan ikke alt, og derfor når vi ikke alt, og vi laver fejl.

Fordi jeg ved, hvad sygdom gør ved krop og sjæl, vil jeg kæmpe for, at alle de klienter, store som små, som kommer til min klinik, får den bedst mulige hjælp til at komme ovenpå igen. Nogle gange er den bedste hjælp, at anbefale en anden type behandling end den jeg kan give.

Min klinik

Min klinik er indrettet med plads til både store og små. 

Her er nem adgang for både gangbesværede og børn i barnevogn eller autostol. Der er parkering lige udenfor klinikken, og få minutters gang fra Rute 26 (stoppested på Bymarken).

Der er altid kaffe og te til ventende, og pusleplads til de små. Toilet med træk og slip finder du inde i huset, men i klinikken har jeg indrettet et luksus-das, som må bruges, hvis det er nødvendigt.

Jeg prioriterer, at der er tid til, at børn kan finde sig godt tilrette, så behandlingen bliver en positiv oplevelse. Derfor har jeg mange forskellige legesager, så der er en masse at kigge på og røre ved. Både til små og lidt større børn. De store børn er velkomne til at kigge på en telefon under behandlingen (medbring selv).